2012. január 16.

Mit veszel alá???

Vasárnap jártam C&A-ban és H&M-ben, mindkét helyen láttam - leértékelve - olyan egyszínű muszlin blúzokat, amelyeket elképzelni sem tudom, hogyan lehetne normálisan viselni, tekintve, hogy teljesen átlátszóak...Volt fekete, rozsdaszínű és törtfehér, de igazából még a feketét sem tudnám hogy felvenni. Netán fekete melltartóval? Elég béna lenne...Vegyek alá egy pántos topot???
 

Esetleg ne vegyek alá semmit se? Na neeee... Azért az mégis csak "kicsit" túlzás lenne... :DNekem tehát egyik megoldás sem tetszik... Nektek milyen ötletetek van? Akinek van ilyen típusú blúza, az hogy oldja meg ezt a problémát?

2 megjegyzés:

Nekem nincs ilyen, de nagyon tetszenek - azért inkább vékony lányokon mutat jól, és az nem én vagyok :D-, annyira elegáns... Én úgy oldanám meg, hogy egy pántos toppot vennék alá, ami harmonizál a blúz színével. Itt as képeken van az a fekete alapon színes pöttyös, nekem bejön :)

Ez a top + blúz, hát nem is tudom. Nekem kissé elrontja az összhatást az átlátszó trikó. Főleg, ha valami jópofa szabása van a blúznak, akkor elviszi a tekintetet az alóla átlátszó trikó. :S De egyelőre nekem is ez a megoldás az, ami még egyáltalán elképzelhető lenne.

Különben fazontól függ, hogy kinek mi áll jól. Én pl. múltkor próbáltam két fazont is és katasztrófa volt. Pedig a legkisebb létező méretet akasztottam le, mégis úgy állt rajtam, mint tehénen a gatya. :D Szóval meg kell találni a megfelelő fazont. Aztán már csak azt kell kitalálni, hogy mit vegyél fel alá! :P

Megjegyzés küldése