2012. január 16.

Golden Globe 2012

Megtartották az idei Golden Globe díjátadót, lássuk, ki hogyan festett a megjelentek közül! :)


Angelina Jolie kecses és elegáns, mint szinte mindig. Törékeny alkatához kiválóan passzol ez a törtfehér ruha és a piros kiegészítők. Egyetlen szépséghibája talán az összeállításnak, hogy Angelina karján ott díszelegnek a tetoválásai, amelyek finoman szólva sem nőiesek... :S

 Kate Winslet ruhája szerintem jó választás, bár egy kissé "asszonyos" hangulatú. Sajnos a cipőjét a képeken nem látni... Saját vélemény: nem kedvelem a vékony selyem felsőket, főleg ha azok erősen kivágottak melltartó nélkül. Számomra egy ilyen dekoltázs nem túl esztétikus, de ez lehet, egyéni, mert nagyon sokan vannak, akiket nem zavar az ilyesmi.

Michelle Williams ruhája borzasztó... Úgy néz ki, mint aki felhasította a régi bársonyfotel kárpitját és szimplán magára tekerte. :S Nekem sem a szín, sem az anyag, sem a fazon nem tűnik jó választásnak. Hajpántjával és szende tekintetével ezen a képen úgy fest, mint a saját nagymamája...

Debra Messing fekete estélyije nagyon tetszik! Talán pont azért, mert nincs rajta semmi extra, csak egy kicsit rafinált a szabása. Ehhez a kreációhoz füstös szemeket és nude szájat festetett magának, szerintem ezzel nem lehet mellélőni!

Charlize Theron nagy kedvencem, gyönyörű, elbűvölő nő. Nude színű ruhájában most úgy fest szerintem, mint egy királylány. Nézzétek a cipőjét is! :) A sminkje is nagyon natúr, pasztell árnyalatokat használt, visszafogottan elegáns.

Sarah Hyland hasonló árnyalatot választott, de sellőfazonú ruháját egy fekete csipke rátéttel tette izgalmasabbá. Szeme barnával árnyékolt, hatalmas szempillái vannak és nude színű szája.

Izgalmas ruhát választott magának Evan Rachel Wood. Sellő vagy páva? Nehéz eldönteni, de az anyagok összeválogatása (tüll, flitterek, "pikkelyek", toll) szerintem bombajól mutatnak!

Az őzikeszemű Natalie Portman pinkbe öltözött. Nem is volt rossz az elképzelés, de mi ez az anyagtöbblet a bal csípőjénél? :S Nem tudom ezt hova tenni, de azért ezt a kis "hibát" még el lehet nézni Neki. :)

Képek forrása: Google

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése