2012. december 29.

Teszt: Eveline super lifting 4D ránctalanító nappali krém koncentrátum


Október óta használom rendszeresen, így a teszt azt hiszem igazán reális lesz! :)

Az előző Eveline nappali krém után nem is volt kérdés, hogy milyen márkát választok. Már én magam sem tudom, miért ezt választottam, talán a ránctalanító hatása miatt. :) Biztos abban reménykedtem, hogy hatásos lesz. Pedig alapvetően nem hiszek az ilyesmiben, de úgy látszik, mégis bedőlök a "super lifting" és hasonló tudományos kifejezéseknek. :)))

A krém 50 ml-es, az árára már sajnos nem emlékszem, de a Rossmann-ban meg tudjátok nézni, olyan 1500 Ft körül lehet megvenni, de érdemes figyelni, néha akciós!

A tégely piros-fehér-ezüst színű, egyetlen hiányossága, hogy a tetején lévő ezüst színű csík a használat során néhol megkopott, így kissé gagyi hatást kelt. Ez legyen mondjuk a legnagyobb probléma! :)

Maga a krém 8-as fényvédő faktort is tartalmaz. Igaz, téli időszakban ez nem annyira fontos, de azért mégis. :)

Kellemes az illata, jól kenhető, könnyen felszívódik. Főleg arcradír után szeretem használni, akkor ugyanis pillanatok alatt beszippantja az arcbőröm és finom, puha lesz tőle.


Már nincs belőle sok, ugyanis minden reggel használom. Előbb arcmosás (reggelente csak hideg vízzel), majd krémezés, ezután várok kicsit, addig fogmosás, öltözködés, készülődés, majd jöhet a smink (már ha...).

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése