2012. szeptember 19.

Megosztó darab


Nem is tudom, hogy tetszik-e vagy sem, felvenném-e vagy nem. Inspirációnak viszont semmiképp sem rossz! Combzokni, térdzokni őszre minden mennyiségben.









Igen vagy nem?

14 megjegyzés:

Mint minden,ez is már volt divat,az èn tinikoromban, ,,overknie,,-nak hívták,örületes mintákkal,(csikos,rombusz).Juci néni,aki 48 èves

Igen! Mindig is tetszettek. :)

Annyira tetszik! :) De szerintem a vékony lábú csajoknak áll jól, szóval én kiestem:D

Nekem bejön, főleg az utolsó képen, amikor csak egy kicsit log ki a csizmából, az nagyon klassz. De sajnos egy ideje nem mutat rajtam ez olyan jól.

Cukin mutat, de ha csak egy kis részen is, de kilóg a combom, átfagyok. :( Nekem ez a divat így szépen ki is fog maradni.
Pusza: Reni

Nekem tetszik de csakis máson :)

Én is simán felvenném, szerintem tök jól néz ki! :D

Nekem is tetszik,de inkább másokon.
Viszont azt a verziót lehet kipróbálom,ami a bakancsból lóg ki. nekem nem olyan hosszú szárú,így inkább valami fodros zoknival lesz majd megfelelő. cuki szoknya hozzá meg blézer azt kész is.

Én is úgy vagyok vele, hogy főleg másokon... Nekem még sosem volt, attól tartok, ilyen hűvös reggeleken, mint ma is volt (kb. 10 fok), fáznék, ha kilóg a combom. :S Ha meg már nejlonharisnya kell alá, na az nem az igazi számomra. Mert azt utálom, főleg ha abban kell ülni naphosszat az irodában, ahol dolgozom.

Szerintem is inkább hosszú és vékony lábú nőknek áll jól :) vagy nekik áll jobban

Gimis koromban hordtam ilyet, elég merész volt :-)

Nagyon tetszenek, de sosem merném hordani.. :(
Szerintem nem állna jól, illetve ezt már hűvösebb időben kéne, de harisnya nélkül tuti nem mennék ki az utcára, nem ér annyit, hogy jól felfázzak.
Ancsa

Ancsa, most itt a hűvösebb idő, lehet alá nejlonharisnyát venni! :) Egy próbát megér, nem? :)

Megjegyzés küldése